image

Image
Image
Image
Image
Image
imageBöcker - om ledarskap & entreprenörskap

"The Magic of Thinking BIG" av David J.Schwartz ISBN-13: 978-0-671-64678-3

En fantastisk bok som trots att den publicerades 1959 är lika aktuell idag. Författaren tar oss igenom en rad ett exempel hur man kan tänka sig framgångsrik och nå sina mål. Han går igenom avsnitt som "Believe You Can Succeed and You Will", "Cure Yourself of the Fear of Failure", "Think and Dream Creatively", etc.
.

"Innan du säger upp dig" - Vad varje entreprenör bör veta för att lyckas med sitt företag" av Robert Kiyosaki ISBN 91-7092-952-1.

Robert berättar hur han tog språnget från en "säker karriär" till att bli egen företagare. Vägen till att bli helt ekonomiskt oberoende har varit kantad med smärtsamma misslyckande till total frihet. I boken ges exempel på vad som skiljer företagare som är akademiskt skolade och de som har erhållit erfarenhet från det praktiska livet. Boken är riktad till de som funderar på att starta eget. Framför allt ger det inblick om du passar bäst som anställd eller som entreprenör.


"Hur du vinner vänner och påverkar din omgivning" av Dale Carnegie
ISBN 91-27-02879-8.

Boken publicerades första gången 1938 och har därefter genomgått uppdateringar för att passa morgondagens samhälle. Boken är vida berömd och används som kursbok över hela världen inom ledarskap och hur du skapar givande relationer i affärs-och privatlivet. Boken har idag sålts över 30 miljoner exemplar.


"Rich Dad Poor Dad - Vägen till ekonomisk framgång" av Robert Kiyosaki
ISBN 01-89617-57-6.

Boken ger en inblick hur vissa människor blir rika och hur de tar kontroll över sin framtida ekonomi. En klassiker. Robert Kiyosaki har sålt över 40 miljoner böcker på ett 40-tal språk inom finansiell intelligens.image

Ledarskap